Horeca Prisma (1)

 

 

 

Lokaal 12 in Biezenmortel | Activiteitencentrum Horeca

Een ontmoetingsplek in de natuur

Midden in de prachtige natuur van Landpark Assisië, tussen de Oisterwijkse vennen, de Kampina en de Drunense Duinen, ligt Lokaal 12. Dit unieke restaurant is als het kloppende hart van dit mooie kloostercomplex. Hier ben je welkom voor verrukkelijke lunches, smaakvolle tussendoortjes en verfrissende drankjes. Bewoners en gasten van het Landpark ontmoeten elkaar ongedwongen en ook is er de mogelijkheid om speciale gelegenheden te vieren.

Lokaal 12 biedt een uitgebreid aanbod van eten en drinken in een passende sfeer, echt vanuit echt contact en betrokkenheid. Het restaurant streeft naar een gezonde omgeving en werkt zo veel mogelijk met duurzame producten. En wil je Lokaal 12 ervaren buiten de reguliere openingstijden? Dan bespreken we graag de mogelijkheden en prijzen. Samen zoeken we naar een invulling op maat. Stap binnen en laat je verrassen!

En vind je het leuk om in de horeca anderen te helpen?

Lokaal 12 heeft speciale werkplekken voor mensen met een beperking. Ontdek of het wat voor jou is. Kom je een kijkje nemen?

   Jong volwassenen | Volwassenen | Ouderen

  Activiteitencentrum 

  Gelegen op Landpark Assisië

Adres

Nachtegaallaan 12
5074 MD Biezenmortel

Tel. 088 770 1220
lokaal12@prismanet.nl

Geopend: iedere dag van 10.00 tot 16.00 uur en woensdag ook tussen 18.30 en 20.30 uur.

Bekijk hier het Instagramkanaal van Lokaal 12.

FL3Q8366-Z-ok_kl.jpg

Werken in de lunchroom

Als je in de horeca werkt, dan vind je het fijn om mensen een leuke tijd te bezorgen. Jij kunt dat doen bij lunchroom Lokaal 12 Horeca. Daar lunchen mensen die wonen en werken op Landpark Assisië. Je kijkt vanuit je werkplek uit op de natuur en zorgt dat mensen lekker eten.
DSC_0245.jpg

Van afwas tot bediening

In een lunchroom zijn er verschillende taken die moeten gebeuren. Jij doet de ene dag de afwas en de volgende dag breng je klanten hun broodje. Je werkt met verschillende collega’s samen, zodat mensen niet lang op hun lunch hoeven te wachten.

Als je gastvrij bent en graag een praatje maakt, is Lokaal 12 Horeca een werkplek voor jou.

Bel ons voor meer informatie over deze locatie.

Andere locaties in de regio:

Bel ons:
i