Prisma Biezenmortel 6 1920

Nachtegaallaan 5 in Biezenmortel | Activiteitencentrum

Het activiteitencentrum aan de Nachtegaallaan 5 ligt op Landpark Assisië in Biezenmortel. Dit is een prachtig groen gebied waar jij in alle rust leert en werkt.

   Kinderen | Jong volwassenen | Volwassenen | Ouderen

  Activiteitencentrum 

  Gelegen op Landpark Assisië

Adres

Nachtegaallaan 5
5074 NA  Biezenmortel

Tel.: 088 - 77 01 254
ac.groen@prismanet.nl

DSC_0538.JPG

Werken op de boerderij

Als je van dieren houdt, is werken op de kinderboerderij misschien wat voor jou. Met veel dieren is er altijd genoeg te doen. Voer de dieren, geef de dieren aandacht en werk op de minitractor. Liever wat zwaarder werk doen? Maak dan hekken schoon en houd de kinderboerderij netjes. Of geef rondleidingen aan kinderen die op bezoek komen.
DSC_0540.JPG

Groene vingers

Landpark Assisië staat vol mooie bomen en planten. In de tuingroep help je om al het groen te onderhouden. Werk met je handen in de modder of met machines zoals bladblazers en kantensnijders.
DSC_0539.JPG

Hout bewerken

De medewerkers van de houtwerkplaats maken van alles van steigerhout. Van een kleine tapasplank tot zelfs grote tuinbanken. Kom hier om te zagen, schuren, verven en nog veel meer.
DSC_0526.JPG (1)

Help mee in de snuffelhal

In de snuffelhal komen mensen gebruikte spullen afleveren. Zo kunnen wij ze weer verkopen. Als je hier werkt, mag je in de winkel meehelpen. Of sjouw met de spullen.

Aan de Nachtegaallaan 5 is altijd wat te doen.

Bel ons voor meer informatie over deze locatie.

Andere locaties in de regio:

 

 

Bel ons:
i