Multifunctioneel sportveld voor cliënten Prisma dankzij vele partners

Datum: 14 okt 2012Onderwerp: Nieuws

Op 28 september vierden we tijdens een feestelijke dag de realisatie van een gloednieuw multifunctioneel sportveld bij Stichting Prisma. Dit was alleen mogelijk dankzij de inzet van en sponsoring door talrijke bedrijven en andere partners.

De Branchevereniging voor Sport en Cultuurtechniek (BSNC) maakte dit sportveld mogelijk ter gelegenheid van hun 10-jarig bestaan. Daarbij werden diverse partners betrokken. Zo werden er bijdragen geleverd door: Gemeente Haaren, Rabobank Hart van Brabant, NSGK en de Prisma Vrienden.

Dankjewel!
Maar daarnaast hebben ook diverse sponsoren hun steentje bijgedragen voor voorzieningen op en rond het veld. Een grote dankjewel aan CSU Cleaning Services, Misco, Taxibedrijf van Nunen, Van den Noort, Synergy Health, Van Hees elektrotechniek, a.hak, Garden Life Style tuinmeubelen, Van Wijlen en Nieuwenhuizen.

Sport je mee?
Stichting Prisma wil het sportveld voor diverse doeleinden gebruiken:
• Sport- en beweegaanbod voor cliënten
• Gebruik bij beweegtherapie (ligging naast medisch centrum)
• Ontmoeting tussen mensen met en zonder beperking
Verenigingen, scholen en andere clubs uit de omgeving zijn dan ook van harte welkom om gebruik te maken van dit sportveld. Zij kunnen contact opnemen met communicatie@prismanet.nl.

Lekker in je vel
Stichting Prisma vindt een gezonde leefstijl erg belangrijk. Ze wil de cliënten met een verstandelijke beperking daarin ondersteunen. Daarom lanceert Prisma het leefstijlprogramma 'Lekker in je vel'. (Bekijk het filmpje voor meer info)

Bel ons!088 7702200