Leefstijl

Wanneer je lekker in je vel zit, een gezonde geest in een gezond lichaam, dan voel je je ook beter. Dit raakt de kern van het leefstijlprogramma van Prisma ‘Lekker in je vel!’ Vanuit onze missie willen we bijdragen aan de kwaliteit van leven van de cliënt. Een gezonde leefstijl draagt bij aan ieders kwaliteit van leven.

Lekker In Je Vel

We maken het mogelijk voor cliënten om een gezonde leefstijl te hanteren door te ondersteunen in beweging, gezonde voeding en advies op maat. Gezond leven wordt geen verplichting, maar een passende invulling in het leven van de cliënt.
In 2012 hebben we het doel gesteld om binnen vier jaar in ieder Persoonlijk Ondersteunings Plan (POP) van alle cliënten het onderdeel Leefstijl te benoemen en invulling te geven. Daarbij betrekken we niet alleen de cliënt en de begeleider maar ook het netwerk, externe zorg professionals en betrokken partijen. Samen kunnen we werken aan een gezonde leefstijl voor de cliënt.

Ook vitale medewerkers zijn belangrijk voor Prisma. We besteden aandacht aan de leefstijl en van onze medewerkers en vitaliteit is een belangrijk thema in ons HRM beleid.

Bel ons!088 7702200