Gastgezin of logeerouder worden

Ik wil pleegouder worden.jpg

Wij willen gastgezin of logeergezin worden

Kinderen met een verstandelijke beperking hebben behoefte aan een stabiele woonomgeving. Ze hebben veiligheid en goede begeleiding nodig. Help hen door gastgezin of logeerouder te worden bij Prisma. Wanneer wij vacatures hebben, vindt u ze in het overzicht van onze zorgvacatures.

Voor vacatures voor cliënten - Klik hier
Logeren3.jpg

Logeergezin

Het is veel werk om een kind met een verstandelijke beperking op te voeden. Logeergezinnen stellen hun huis zo nu en dan open zodat ouders op adem kunnen komen. Vaak gaat het om maximaal twee weekenden per maand of een paar dagen in de vakantieperiodes. Wat jou het beste uitkomt. Uiteraard ontvang je een vergoeding. 

Op dit moment zoeken wij:

Neem contact op
Gastgezin.jpg

Gastgezin

Als jij liever alleen overdag opvang wil verzorgen, kun je als gastoudergezin aan de slag. Een kind met een verstandelijke beperking draait dan minimaal één dag per maand mee in jouw gezin. Zo kan het kind zich verder ontwikkelen en krijgt het de kans om contact te leggen met leeftijdsgenootjes. Uiteraard ontvang je een vergoeding als gastgezin.

Wil je meer informatie?
pleegzorg Prisma.png

Wat je kan verwachten

Gastgezin worden voor Prisma betekent dat je een kind in jouw gezin opneemt. Je stelt een plan op waarin je precies uiteenzet hoe je gaat werken aan de ontwikkeling van het kind. Uiteraard ontvang je een onkostenvergoeding.
Neem contact op

Meer informatie?