Vrijwilliger koorcoach

Het Prisma bewonerskoor is een koor dat bestaat uit 30 leden met een verstandelijke beperking variërend in leeftijd van 14 tot 89 jaar. Om de twee weken repeteert het koor op maandagavond van 19.00 - 20.30 uur in de Franciscus Kapel op Landpark Assisië. Daarnaast verzorgt het koor om de twee weken de viering op zaterdagavond in de kapel en treedt het koor door het jaar heen enkele malen op bij gelegenheden op en rondom Landpark Assisië. Het koor wordt ondersteund door twee vrijwilligers en zoekt per 1 september 2013 een koorcoach.

De leden van het Prisma bewonerskoor willen graag nieuwe eigentijdse liedjes leren; hiervoor zijn ze op zoek naar een koorcoach die hen daarin kan begeleiden. De leden van het koor verwachten van een koorcoach vooral een enthousiast iemand die de repetities in een gezellige sfeer kan laten verlopen en om kan gaan met de verschillende leeftijden en niveaus van beperking.

De koorcoach beschikt over:  

  • een passend koorrepertoire;
  • vaardigheden om in voorkomende situaties (piano) arrangementen te schrijven;
  • eigen vervoer om naar Landpark Assisië te komen omdat dit per OV moeilijk bereikbaar is.

Het koor biedt naast een boeiende groep enthousiaste zangers en zangeressen, een reiskostenvergoeding en een 'salaris' dat overeenkomt met de richtlijnen van de Koninklijke Nederlandse Toonkunstenaarsvereniging. 

Wie belangstelling heeft, kan contact opnemen met geestelijke verzorger Michael Kolen 06 - 22 09 56 59 of per mail mkolen@prismanet.nl.

Bel ons!088 7702200