Dagbesteding en Arbeid

Prisma biedt mensen met een verstandelijke beperking zinvol werk of een vorm van dagbesteding. Bekijk de mogelijkheden!

Zorgaanbod _dagbesteding _beeldmerkHet hebben van werk en/of zinvolle dagbesteding is een fundamenteel element in iemands leven. Ook in dat van burgers met een (verstandelijke) beperking. Prisma ondersteunt hierbij als dat nodig is. Het hebben van werk of dagbesteding zorgt voor verrijking. Het zorgt niet alleen voor een dagritme, maar geeft betekenis aan het dagelijkse leven. Het gevoel hebben zinvol bezig te zijn, iets toe te kunnen voegen met een bijdrage, plezier beleven, uitgedaagd worden en in verbinding staan met anderen. 

Daarom vinden wij het belangrijk dat iedereen een passende werk- of dagbestedingsplek heeft. Prisma biedt dan ook ondersteuning op maat. Zowel voor kinderen onder de 18 jaar als voor burgers boven de 18 jaar Ook ondersteunen we bedrijven/organisaties bij hun werkgeverschap in het kader van de participatiewet. Daarnaast vind je een online vacaturebank speciaal voor cliënten.

Meer informatie ontvangen?
Neem contact op met een klantbegeleider van Entree 088-770 - 2491. Je kunt ook het contactformulier invullen, wij nemen dan binnen 3 werkdagen contact op met jou.  De klantbegeleiders van Prisma kunnen samen met u de mogelijkheden bespreken. Ook kunnen zij informatie verstrekken over de benodigde indicatie.  

Beperkingen _hoofd _v2     Voorwie _hoofd _v2

widgetwidget

Bel ons!088 7702200