Personeelstekort In De Zorg

Personeelstekorten in de zorg

De afgelopen week was het volop in het nieuws. De zorg heeft te maken met een enorm personeelstekort. Ook bij Prisma hebben wij hier mee te maken. Ondanks dat we nog steeds veel nieuwe mensen aannemen is er op sommige plaatsen een tekort aan zorgmedewerkers. 

Jij bent goud waard. Zeker nu!

Draag jij de zorg een warm hart toe en wil jij helpen? Meld je aan als flexmedewerker of vrijwilliger. 

Bellen mag natuurlijk ook: 088-770 2410

Werken bij Prisma

Inzet uitzendbureaus en kantoormedewerkers
We zijn trots op de kwaliteit van zorg die we leveren en we doen er alles aan om de zorg zo normaal als mogelijk door te laten gaan. Hiervoor maken we gebruik van uitzendbureaus en ook kantoormedewerkers worden gevraagd zich in te zetten in de zorg. Helaas kunnen we nu in de zomerperiode, waarin veel medewerkers genieten van hun welverdiende vakantie, niet alle diensten meer volledig invullen.

Alle hulp is welkom
Ook kunnen wij de hulp van familie, verwanten en vrijwilligers goed gebruiken. Andere organisaties zetten ook deze vorm van ondersteuning in. Hierbij kun je denken aan hulp bij het koken, samen eten of het ondersteunen bij een activiteit. Het zijn dingen die enorm helpen en er toe doen. Ben jij ouder of verwant of ben je iemand die de zorg een warm hart toedraagt en in de gelegenheid om ergens bij te helpen? Dan is die hulp meer dan welkom, vele handen maken licht werk. 

We zijn ons ervan bewust dat mensen die zorg krijgen de komende periode nieuwe gezichten gaan zien, door de inzet van flexwerkers, ouders, verwanten en/of vrijwilligers. Samen zetten we onze schouders eronder en hebben we er vertrouwen in dat wij passende zorg kunnen blijven bieden.

Draag jij de zorg een warm hart toe en wil jij helpen?

Meld je aan als flexmedewerker of vrijwilliger