DianneUIT_5987.jpg

Sluit jouw leven fijn af in ons hospice

De laatste periode van jouw leven wil je mooi afsluiten. In ons hospice krijg je alle zorg en begeleiding die je nodig hebt. Wij luisteren naar je en staan 24 uur per dag voor jou en jouw familie klaar.

 

Zij zorgen voor jou

  • 24 uur per dag is er een verpleegkundige
  • Twee begeleiders zijn dagelijks aanwezig tussen 07:00 en 23:00 uur
  • Ons team bestaat uit professionals die precies weten hoe ze voor jou moeten zorgen
  • Wij hebben het keurmerk PrezoHospicezorg


De juiste zorg

Misschien wil jij de laatste tijd van jouw leven het liefst thuis doorbrengen. Helaas is dat niet altijd mogelijk. Bijvoorbeeld omdat er niet genoeg ruimte is voor goede zorg. Of omdat de verzorging te zwaar wordt voor jouw familie. In dat geval ben je welkom in ons hospice Balade in Waalwijk. Dat is er speciaal voor mensen die geen gebruik kunnen maken van de reguliere hospicezorg, door bijvoorbeeld hun psychiatrische problemen, verslaving, verstandelijke beperking of dementie. Onze begeleiders helpen jou om deze laatste tijd in jouw leven goed af te ronden.

Balade 1 (2).jpg

Veilig en vertrouwd

Als je heel ziek bent, snappen wij dat je jouw familie dichtbij wilt hebben. Zij mogen daarom blijven slapen en meehelpen met de zorg. Daarnaast letten onze artsen en verpleegkundigen goed op jou. Ze leren jou persoonlijk kennen, zodat ze de zorg beter op jouw behoeften kunnen afstemmen. Zelfs als je niet (meer) praat, begrijpen zij door jouw lichaamstaal wat je nodig hebt.
Balade 1 (1).jpg

Je fijn voelen is het belangrijkste in een hospice

Als je in ons hospice woont, word je niet meer beter. Wij letten er daarom vooral op dat jij de laatste tijd van jouw leven comfortabel doorbrengt. Je verblijft in een warme en sfeervolle omgeving. We overleggen met verschillende professionals hoe we het jou zo fijn mogelijk maken. Zo laat je het leven langzaam los en hoef je niet bang te zijn om dood te gaan.

In ons hospice zorgen we dat elke seconde telt.

Bel ons voor meer informatie
i